2013. július 28., vasárnap

Spenótos-sajtos csirkemell


Hozzávalók:

  • 4 db csirkemell
  • 50 dkg spenót (nálam mirelit)
  • só, bors
  • 1 dl húsleves alaplé
  • 3 db paradicsom
  • sajt
  • olaj

Elkészítés: Az alaplébe beletesszük a spenótot és megvárjuk míg felolvad benne a spenót. Amíg olvad, addig a húst olajon elősütjük pirosra. Ha felolvadt és elkeveredett a spenót az alaplével egy kiolajozott hőálló tálba öntjük, ráfektetjük az elősütött húst és rátesszük a paradicsom szeleteket, majd rámorzsoljuk a sajtot kicsi darabokban. 180 fokra előmelegített sütőbe toljuk alufóliával lefedve, majd kb 30 perc múlva levesszük a fóliát és rápirítjuk a sajtot.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése