2013. június 5., szerda

Csőben sült tészta


Ó nyami :D Nagyon finom volt a mai ebéd :) Szerintem nem kell minden nap húst enni hússal. Néha kell egy kis változatosság. :)

Hozzávalók:

  • 1 cs 500 grammos tészta
  • 20 dkg párizsi
  • 1 fej hagyma
  • 1 adag higabb besamel mártás

Elkészítése:  A tésztát sós vízben kifőzzük, de csak félkeményre. A besamelt elkészítjük. A hagymát olajon megpirítjuk a párizsival. A kifőtt tésztát olajozott hőálló tepsibe szűrjük,  megsózzuk és fél adag besamelt öntünk rá, majd rárakjuk a hagymás párizsit és a maradék besamelt, majd ismét megsózzuk és előmelegített 200 fokos sütőben megsütjük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése