2013. május 22., szerda

Káposzta saláta


Egészséges, könnyű saláta :)
Hozzávalók:
  • fél fej vörös káposzta
  • fél fej fehér káposzta
  • 2 db sárgarépa
  • só, fehér bors
  • 450 g natúr joghurt
  • pici citromlé

Elkészítése: A káposztákat lereszeljük egy tálba. A sárgarépát megtisztítjuk, megmossuk és azt is lereszeljük. Sózzuk, borsozzuk, majd elkészítjük a joghurtos öntetet úgy, hogy a joghurtba is teszünk pici sót és borsot és egy pici citromlevet, majd elkeverjük és nyakon öntjük vele a salátánkat. Dúsíthatjuk túróval vagy sajttal is.  Jól lehűtve tálaljuk. Tökéletes köretként húsokhoz, de önmagában is tökéletesen megállja a helyét.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése