2013. május 24., péntek

Tavaszi saláta


Ez egy hihetetlen egyszerű tavaszi saláta. Tálalhatjuk magában vagy húsok mellé is jó köretnek.
Hozzávalók:

  • fél fej vörös káposzta
  • 2 db sárgarépa
  • fél fej fejes saláta
  • mozzarella

Öntethez:

  • 450 g natúr joghurt
  • só, fehér bors
  • pici citromlé

Elkészítés: A répát megtisztítjuk, megmossuk és lereszeljük. A káposztát is lereszeljük. A saláta leveleket megmossuk és csíkokra vágjuk. Mindent egy nagy tálba teszünk, sózzuk. Az öntethez a joghurtba teszünk pici sót, borsot és pici citromlevet, majd ezzel nyakon öntjük a salátát. Elkeverjük és belerakjuk a felkockázott mozzarella sajtot is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése