Hozzávalók:
- 40 dkg kelkáposzta
- 10 dkg burgonya
- 1,5 dkg liszt
- 2,5 dkg vöröshagyma
- 1 gerezd fokhagyma
- só
- őrölt bors
- őrölt kömény
- majoránna
- pirospaprika
- olaj
- 1 szál virsli
Elkészítés: A megtisztított kelkáposztát nagyobb kockákra vágjuk, megmossuk és leforrázzuk. Feltesszük főni, megsózzuk, és őrölt köménnyel ízesítjük. Félkészre főzzük, beletesszük a megtisztított, felkockázott krumplit és a virslit, majd majorannával ízesítjük. A vöröshagymát és a fokhagymát lereszeljük, és a liszttel együtt világosra pirítjuk olajon. Megszórjuk borssal és pirospaprikával, majd berántjuk vele a főzeléket.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése